Pleziervaart

Naast onze standaard serie scheepsschroeven, verkrijgbaar in de webwinkel, bieden wij voor snel varende schepen maatwerk aan. Deze scheepsschroeven zijn ontworpen om cavitatie en trillingen te beperken met een topsnelheid boven de 25 knopen (46 km/u). Uit praktijktesten en wetenschappelijke studies blijkt dat het vibratie level van deze scheepsschroeven tot drie keer lager kunnen liggen dan bij standaard scheepsschroeven.

Wij bieden hier verschillende ontwerpen voor aan, dit is maatwerk op basis van aangeleverde gegevens kunnen wij voorzien in advies. Deze verschillende ontwerpen worden o.a. toegepast op diverse snel varende jachten, watersportboten en patrouilleboten in binnen- en buitenland. De verschillende scheepsschroeven kunnen naar wens onder classificatie worden geleverd.

Wanneer je een specifieke vraag hebt of schroef zoekt, neem gerust contact op. Op basis van de gegevens van het schip kunnen wij adviseren in de aanschaf van de juiste scheepsschroef. Voor een ontwerp hebben wij de gegevens van het schip nodig. Denk hierbij aan de volgende gegevens:

–  Motorgegevens: PK/KW, max toeren van de motor, reductie van de keerkoppeling

– Ontwerpsnelheid van het schip.

– Informatie over de huidige scheepsschroef (diameter/ spoed / asgat dimensies)

Reparatie van scheepsschroeven

Nu kan het natuurlijk voorkomen dat een scheepsschroef beschadigd raakt, wij hebben de mogelijk scheepsschroeven vakkundig te repareren. Dit is kostenefficiënt en duurzaam, vervanging is vaak niet nodig. Wij hebben de mogelijkheid materiaal aan te lassen, recht te zetten, spoed te verzetten, slijpen/polijsten en uw schroef weer te balanceren. Neem gerust contact op of breng uw scheepsschroef bij ons langs, dit kan op afspraak.

Met jarenlange ervaring zijn wij de expert op het gebied van scheepsschroeven, boegschroeven. Wij verkopen en repareren sinds 1980.

Hulp nodig?