Binnenvaart, Visserij en werk- en duwboten

Voor de visserij en werk- en duwboot sector bieden wij maatwerk scheepsschroeven aan. De eigenschappen van deze scheepsschroeven sluiten aan bij wat er gevraagd wordt van het schip. Zo kan een goede stuwkracht zowel vooruit als achteruit van belang zijn, dit maakt het werken in de dagelijkse praktijk voor bepaalde schepen gemakkelijker.  

Voor de binnenvaart leveren wij scheepsschroeven toegepast, onze ontwerpen worden aangepast op specificaties, gebruik en ontwerp van het schip. Het gaat in alle gevallen om maatwerk, waarin wij graag adviseren. Onze ontwerpen kenmerken zich door een bewezen hoog rendement en lage geluids- en trillingsniveaus.

Scheepsschroeven zijn leverbaar in een drie- en vierblad en vijfblad variant in de materialen Mn-brons, Ni-Al brons en roestvrijstaal. De verschillende scheepsschroeven kunnen naar wens onder classificatie worden geleverd.

Wij werken samen met een Europese leverancier die al jaren een kwaliteitsproduct aan ons levert. De mallen worden 3-d geprint waardoor het gieten van de scheepsschroef efficiënt en nauwkeuring wordt uitgevoerd.

Voor verschillende doeleinden en wensen kunnen we u adviseren in de aanschaf van een passende scheepsschroef. Wij raden u aan contact met ons op te nemen om de opties te bespreken en/of het aanvraagformulier in te vullen.

Kopschroeven/boegschroef

Naast voorstuwingsschroeven kunnen wij ook boegschroeven leveren, dit zijn schroeven toegespitst op het gebruik in een tunnel voor in het schip. Indien deze vervangen dient te worden, kunnen wij hier passend in adviseren en een scherp aanbod doen.

Reparatie van scheepsschroeven

Nu kan het natuurlijk voorkomen dat een scheepsschroef beschadigd raakt, wij hebben de mogelijk scheepsschroeven vakkundig te repareren. Dit is kostenefficiënt en duurzaam, vervanging is vaak niet nodig. Wij hebben de mogelijkheid materiaal aan te lassen, recht te zetten, spoed te verzetten, slijpen/polijsten en uw schroef weer te balanceren. Neem gerust contact op of breng uw scheepsschroef bij ons langs, dit kan op afspraak

 

Met jarenlange ervaring zijn wij de expert op het gebied van scheepsschroeven, boegschroeven. Wij verkopen en repareren sinds 1980.

Hulp nodig?